پکتین
پکتین یک ترکیب از دیواره سلولی گیاهان زمین می باشد و در رژیم غذایی معمولی هر روز حدود 5-4 گرم مصرف می شود. و یک پلی ساکارید پیچیده با وزن مولکولی بالاست که عمدتاٌ از پلی گالاکتورونیک اسید با متیل استرهای موضعی و نمک های سدیم، آمونیوم و پتاسیم آن تشکیل شده است. خصوصیات ژلی پکتین ابتدا توسط هنری در 1852 توصیف شد. اسم پکتین را از کلمه یونانی pektikos به معنی...
اسید سیتریک(جوهر لیمو) Citric Acid
اسید سیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که در لیموترش و پرتقال وجود دارد. فرمول شیمیایی آن C₆H₈O₇ میباشد. و نام آیوپاک آن ۲-hydroxypropane-۱٬۲،۳-tricarboxylic acid است. این اسید توسط دانشمند ایرانی جابر بن حیان کشف گردید. ویکیپدیا فرمول: C6H8O7 چگالی: ۱٫۶۶ گرم بر سانتیمتر مکعب جرم مولی: ۱۹۲٫۱۲۴ گرم بر مول محلول در: آب
کربوکسی متیل سلولز (C.M.C)
کربوکسی متیل سلولز (Carboxymethyl cellulose) یا (CMC) از مشتقات سلولز است .این ماده از استخلاف شدن گروههای کربوکسی متیل (-CH۲-COOH) بجای برخی از گروههای هیدروکسیل (-OH) بدست میآید.[نیازمند منبع] خواص فیزیکی: ۱-حلالیت ۲-ویسکوزیته در محلول ۳-فعالیت سطحی ۴-خواص ترموپلاستیکی ۵-پایداری (در برابر تخریبات زیستشناختی، گرما، آبکافت و اکسایش)[۱]
کربنات کلسیم Calcium carbonate
فروش کربنات کلسیم قیمت پودر کربنات کلسیم قیمت کربنات کلسیم کاربرد کربنات کلسیم در صنعت پودر میکرونیزه کربنات کلسیم کربنات کلسیم موارد مصرف کربنات کلسیم چیست بی کربنات کلسیم کربنات کلسیم ساده(GCC) و کربنات کلسیم پوشش دار (COATED CALCIUM CARBONATE)
سوربات پتاسیم potassium sorbate
پتاسیم سوربات با فرمول شیمیایی C₆H₇KO₂ یک ترکیب شیمیایی با شناسه پابکم ۵۱۶۹۳۱ است. که جرم مولی آن ۱۵۰٫۲۲ گرم بر مول میباشد. چگالی: ۱٫۳۶ گرم بر سانتیمتر مکعب فرمول: C6H7KO2 جرم مولی: ۱۵۰٫۲۲ گرم بر مول نقطه ذوب: ۲۷۰ °C شناسه آیوپاک: Potassium (2E,4E)-hexa-2,4-dienoate محلول در: آب
گزانتان گام
زانتان گام یک غلیظ کننده و پایدار کننده در صنایع مختلف غذائی از جمله تولید آبمیوه - مربا - ژله - سس و بستنی و نانوائی کاربرد دارد. در صنعت گاها صمغ زانتان را از از ترشحات خارج سلولی باکتری گزانتوموناس استخراج مینمایند . این هیدروکلوئید به یکنواختی بافت ، اختلاط و احتباس ، حفظ گاز و افزایش تحمل خمیر کیک ، کلوچه ، بیسکویت و نان کمک میکند
سدیم لوریل اتر سولفات (تگزاپن)
فرمول شیمیایی C12H29NO4S خمیر نیمه شفاف سفید یا زرد رنگ که دارای بوی ملایم بوده وبا غلظت های 30 و70 در صد در بازار موجود است . جزء مواد فعال سطحی آنیونی محسوب شده واز خانواده آلکیل اتر سولفاتها می باشد واز ترکیب یک الکل چرب ( به عنوان مثال روغن نارگیل ) با اکسید اتیلن وسولفوناسیون متعاقبن به دست می اید. به عنوان شوینده متداول در اکثر محصولات بهداشتی...
آب اکسیژنه(هیدروژن پراکسید)
هیدروژن پراکسید یا آباکسیژنه یک اکسنده متداول است که به عنوان سفید کننده استفاده میشود. هیدروژن پراکسید سادهترین پراکسید است. آب اکسیژنه خالص H۲O۲ یک مایع ناروانی است که کمی آبی رنگ میباشد و با زحمت زیاد میتوان آنرا تهیه نمود. ویکیپدیا فرمول: H2O2 جرم مولی: ۳۴٫۰۱۴۷ گرم بر مول شناسه آیوپاک: hydrogen peroxide
مونوپروپیل گلیکول Propylene glycol
موارد استفاده کاربرد بعنوان حلال در دارو مثلا دیازپام در آب حل نمیشود کاربرد بعنوان افزودنیهای غذایی کاربرد بعنوان مایه خنک کننده (ضدیخ) در موتور و یا مایع ضدیخ بروی هواپیما De-ice کاربرد بعنوان روغن هیدرولیک در سیستمهای هیدرولیک کاربرد بعنوان مواد دودزا در ماشینهای دودزا Fog machine کاربرد بعنوان تغریز کننده، پاک کننده، ضد عفونی کننده در صنایع آرایشی و...
سوربیتول sorbitol
سوربیتول یا گلوسیتول یک قند الکلی است که در بدن انسان به آهستگی متابولیزه میشود. سوربیتول به صورت پودر به عنوان ملین استفاده میشود. سوربیتول از کاهش گلوکز حاصل میشود، با جابه جایی گروه هیدروکسیل به جای گروه آلدهید. ویکیپدیا چگالی: ۱٫۴۹ گرم بر سانتیمتر فرمول: C6H14O6 جرم مولی: ۱۸۲٫۱۷ گرم بر مول
بنزوات سدیم
بنزوات سدیم دارای فرمول شیمیائی NCC6H5CO2 است . بنزوات سدیم در واقع یک ترکیب نگدارنده است که در محصولاتی از جمله مواد غذائی که دارای PH اسیدی باشند مانند انواع سس ها ، نوشابه ها، آبمیوه ها از رشد کپک و مخمر جلوگیری مینماید .
اسید تارتاریک Tartaric acid
اسید تارتاریک یک اسید دوپروتونه و ارگانیک می باشد که به صورت طبیعی در بسیاری از میوهها و سبزیجات همانند موز، انگور و تمر هندی یافت می شود. همچنین اسید تارتاریک یکی از اسیدهای موجود در شراب می باشد. چگالی: ۱٫۷۹ گرم بر سانتیمتر مکعب فرمول: C4H6O6 جرم مولی: ۱۵۰٫۰۸۷ گرم بر مول
گلیسیرین Glycerin
گلیسرول یا گلیسیرین الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل میشود؛ ولی در اتانول و دیگر حلالهای آلی بسیار کم محلول است. چگالی: ۱٫۲۶ گرم بر سانتیمتر مکعب فرمول: C3H8O3 جرم مولی: ۹۲٫۰۹۳۸۲ گرم بر مول نقطه جوش: ۲۹۰ °C نقطه ذوب: ۱۷٫۸ °C شناسه آیوپاک: propane-1,2,3-triol طبقهبندی: پلیال
لانولین LANOLIN
چربی پشم یا لانولین موم زرد رنگی میباشد که از غدد پشم حیوانات گرفته میشود. لانولینهای مورد استفاده انسان از پشم گوسفند تهیه میشود. لانولین غالبا به اشتباه و برای بیش از ۱۵۰ سال در فارماکوپهها چربی پنداشته میشد در حالی که فاقد گلیسرید و در حقیقت از مومها است. این موم از طریق فشردن پشم گوشفند در میان یک غلطک تهیه میشود. تمام یا بیشتر لانولین در زمان...
اسید استئاریک
اسید استاریک یا اسید استئاریک استایریک اسید) نیز تلفظ میشود) و یا ۱۸:۰ یک اسید چرب اشباع شده با نام رسمی اسید اکتا دکانوئیک octadecanoic در طبقه بندی آیوپاک IUPAC میباشد. چگالی: ۹۴۱ کیلوگرم بر متر مکعب فرمول: C18H36O2 جرم مولی: ۲۸۴٫۴۷۷۲ گرم بر مول نقطه جوش: ۳۶۱ °C
هیدرو کینون Hydroquinone
هیدروکینون رده درمانی: عوامل موضعی پوستی . اشکال دارویی: چگالی: ۱٫۳ گرم بر سانتیمتر مکعب فرمول: C6H6O2 جرم مولی: ۱۱۰٫۱۱ گرم بر مول نقطه جوش: ۲۸۷ °C نقطه ذوب: ۱۷۲ °C شناسه آیوپاک: Benzene-1,4-diol محلول در: آب
آمونیوم کلرید(نشادر)
آمونیوم کلرید یا نِشادُر با فرمول شیمیایی NH₄Cl یک ترکیب غیر آلی است. نمک سفید بلوری با قابلیت بالای حل شدن در آب، محلول آمونیوم کلرید یک اسید ملایم است. فرم طبیعی و معدنی آن سال آمونیاک نام دارد. ویکیپدیا فرمول: NH4Cl چگالی: ۱٫۵۳ گرم بر سانتیمتر مکعب جرم مولی: ۵۳٫۴۹۱ گرم بر مول شناسه آیوپاک: Ammonium chloride نقطه ذوب: ۳۳۸ °C...
سدیم لوریل سولفات (SLS)
سدیم لوریل اتر سولفات در صنایع داروسازی ،شوینده ،آفت کشها،صنایع تولیدی چرم ،کاغذ سازی،پلاستیک و چسب کاربرد دارد.
- ۹۵/۰۹/۲۴