چیپس صابون (گرانول)
چیپس صابون از روغن های گیاهی نظیر روغن پالم، روغن نارگیل یا روغن زیتون و یا روغن های حیوانی ساخته می شود.
مونو اتیلن گلیکول (MEG)
مونو اتیلن گلایکول به عنوان ضدیخ در وسایل نقلیه و پیش ماده برای پلیمرها مورد استفاده قرار می گیرد. در حالت خالص، مایعی بیرنگ، بی بو و سمی می باشد و مزه ای شیرین دارد . کاربرد (MEG) - در صنعت پلاستیک - در تهیه رزین ها و فیبرهای پلیمری - در تولید الیاف پلی استر، بطریهای نوشیدنی و فیلمهای بستهبندی - تولید جهانی این محصول به تولید ماده اولیه...
پارافین مایع Paraffin
در شیمی، پارافین نامی عمومی برای آلکانهای با فرمول شیمیایی CₙH۲n+۲ است. واکس پارافین اشاره به پارافین جامد با n=۲۰-۴۰ دارد. مادّه ٔ جامد و سفید که از الواح شیست قیری گیرند.
پروپیل پارابن Propylparaben
پروپیل پارابن با فرمول شیمیایی C۱۰H۱۲O۳ یک ترکیب شیمیایی با شناسه پابکم ۷۱۷۵ است. که جرم مولی آن ۱۸۰٫۲ g/mol میباشد. چگالی: ۱٫۰۶ گرم بر سانتیمتر مکعب فرمول: C10H12O3 جرم مولی: ۱۸۰٫۲ گرم بر مول
متیل پارابن methyl paraben
متیلپارابن یک ترکیب شیمیایی با شناسه پابکم ۷۴۵۶ است.نام دیگر این ترکیب نپاژن است. جهت کسب اطلاعات در مورد قیمت فروش با شماره های شرکت 7-95023710(031) و یا با مدیرفروش آقای امیری به شماره 09120857730 تماس حاصل فرمایید.
ادتا (ا د ت آ) دو سدیم و چهار سدیم
آتیلن دی امین تترا استیک اسید سدیم سالت 2 سدیم نیز نامیده میشود. عموماً بعنوان کلات کننده و سختگیر آب استفاده میشود. ادتا 4 سدیمبعنوان کلات کننده مورد استفاده قرار میگیرد.
بتائین Betaine
بتائین در شیمی به هر ترکیب شیمیایی خنثی گفته میشود که شامل دو گروه عاملیست: یک گروه عاملی کاتیونی با بار مثبت که هیچ اتم هیدروژنی ندارد و یک گروه عاملی با بار منفی که ممکن است مجاور گروه کاتیونی نباشد. ویکیپدیا
صابون مول (نونیل فنول) Nonylphenol
۱-نونیل-۴-فنول یک ترکیب شیمیایی با شناسه پابکم ۱۷۵۲ است. شکل ظاهری این ترکیب، بلورهای سفید است. ویکیپدیا
ایزوپروپیل میریستات Isopropyl myristate
ایزوپروپیل میریستات با فرمول شیمیایی C۱۷H۳۴O۲ یک ترکیب شیمیایی است. که جرم مولی آن ۲۷۰٫۴۵۱ g/mol میباشد. چگالی: ۸۵۰ کیلوگرم بر متر مکعب فرمول: C17H34O2 نقطه جوش: ۱۶۷ جهت کسب اطلاعات در مورد قیمت فروش با شماره های شرکت 7-95023710(031) و یا با مدیرفروش آقای امیری به شماره 09120857730 تماس حاصل فرمایید.
اسید چرب نارگیل (کوکونات فتی اسید)
اسید چرب نارگیل از روغن نارگیل تصفیه شده به دست می آید اسید چرب نارگیل درمواد غذایی صنایع تولید کننده صابون و مواد شوینده (پاک کننده های خانگی)کاربرد وسیعی دارد همچنین در صنایع لاستیک سازی ،مایعات فلز کاری،رنگها و پوشش،مواد شیمیایی نساجی و به عنوان مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی نیز به کار میرود. برای اطلاعات بیشتر درباره اسیدچرب نارگیل کلیک کنید.
آدیپیک اسید Adipic acid
آدیپیک اسید یک دی کربوکسیلیک اسید خطی با شناسه پابکم ۱۹۶ است. شکل ظاهری این ترکیب، بلورهای سفید است. ویکیپدیا چگالی: ۱٫۳۶ گرم بر سانتیمتر مکعب فرمول: C6H10O4 جرم مولی: ۱۴۶٫۱۴۱۲ گرم بر مول شناسه آیوپاک: hexanedioic acid محلول در: آب
سوربیتان تری استئارات STS) Sorbitan...
این ماده به شکل پولکهای کرمی رنگ یا واکس زرد رنگ میباشد که یک سورفکتانت غیر یونی میباشد که به عنوان یک عامل پخش کننده استفاده میشود. از این ماده در کرم ها،لوسیون ها،لوازم آرایشی و در صنعت خوراکی به عنوان تثبیت کننده و امولسیفایر استفاده میشود. HLB=2.1 ،مقدار هیدروکسیل 80-65، بیشترین مقدار اسید 15 ، بیشترین مقدار رطوبت 1% و عدد صابونی آن 190-175 میباشد.
پلی اتیلن گلایکول PEG 200/300/400/600/4000
پلی اتیلن گلایکول ها از خانواده پلیمرهای خطی هستند. فرمول کلی برای پلی اتیلن گلایکول H(OCH2CH2)nOH است که n میانگین تعداد گروه های اتیلن اکساید است. گریدهای مختلف پلی اتیلن گلایکول به وسیله جرم مولکولی متوسط آن مشخص میشود. بسته به متوسط جرم مولکولی ، پلی اتیلن گلایکولها میتوانند در شرایط استاندارد به صورت مایع یا جامد باشد. گریدهای پلی اتیلن گلایکولها...
روغن نارگیل Coconut oil
روغن نارگیل، نوعی چربی اشباع شده است که از میوه درخت نارگیل به دست میآید. از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده میشود. این روغن سرشار از لوریک اسید (نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط) میباشد. روغن نارگیلهای هیدروژنه نشده معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب میشوند.
کره کاکائو cocoa butter
کره کاکائو گرانترین جزء فرمولاسیون شکلات و مهم ترین جزء آن می باشد. در ترکیب کره کاکائو به طور متوسط بیشتر از 35 % اسید اولئیک وجود دارد تری گلیسریدهای کره کاکائو در دمای اتاق جامد بوده و دارای محدوده ذوبی 35-32 درجه سانتی گراد می باشد و از آن جایی که نقطه ذوب آن به دمای بدن نزدیک است به محض قرار گرفتن در دهان ذوب می گردد.
اسید مالئیک acid maleinic
به شکل گردی متبلور یا دانهای ، سفیدرنگ و دارای نقطه ذوب ۹۸ تا ۹۹ درجه سانتیگراد ، آب از دست میدهد و به اسید فوماریک تبدیل میشود. نقطه ذوب این اسید از اسید سیتریک کمتر است و به همین دلیل از آن در تهیه آبنباتهای سخت استفاده میشود. حلالیت این اسید در آب کمتر از اسید سیتریک است .. در صنایع غذائی ، از اسید مالیک در تهیه مخلوط نوشیدنیهای خشک ،...
اسید اسکوربیک ویتامین سی (ث)
ااسید اسکوربیک یا ویتامین c یک ویتامین محلول در آب است . اسید اسکوربیک یکی از ضروری ترین ویتامین هایی است که لازم است هر شخص در شبانه روز به مقدار کافی مصرف کند . ویتامین سی برای رشد طبیعی استخوان ها ، دندانها ، لثه ها و تاندون ها و عروق خونی و برای جذب بهینه آهن ضروری است . به علاوه تصور می شود این ویتامین در پیشگیری از بروز عفونت ها ، ترمیم زخم ها و...
مالتو دکسترین Maltodextrin
مالتودکسترین با فرمول شیمیایی C₆ₙH₍₁₀ₙ₊₂₎O₍₅ₙ₊₁₎ یک ترکیب از الیگوساکاریدها با شناسه پابکم ۳۳۸۲۴۶۵ است. که جرم مولی آن متغیر میباشد. شکل ظاهری این ترکیب، پودر سفید است. ویکیپدیا فرمول: C6nH(10n+2)O(5n+1) محلول در: آب
دی استات سدیم diacetate sodium
فرمول شیمیایی : C2H3NaO2.علامت اختصاری : NaOAc. معادله شیمیایی : CH3COOH + NaHCO3 → CH3COONa + H2CO3کربنیک اسید + سدیم استات → سدیم بیکربنات + اسید اسِتیک.
دکستروز خشک و آبدار
فروش عمده فروش دکستروز خشک و ابدار, فروش دکستروز خشک, وارد کننده و فروشنده,فروش دکستروزمونوهیدرات و دکستروز خشک,فروش دکستروز dextrose,فروش دکستروز مایع دکستروز ابدار
سوربیتول Sorbitol
فروش سوربیتول پودری قیمت سوربیتول پودری فروش سوربیتول مایع سوربیتول پودری سوربیتول فروش خرید فروش سوربیتول مایع واردکننده فروش عمده سوربیتول پودری فرانسه سوربیتول مایع فروش
آس سولفام
فرمول شیمیایی آسه سولفام پتاسیم C4H4KNO4S می باشد و قدرت شیرین کنندگی ۱۷۰ برابر شکر است . از مزایای این شیرین کننده ، که برای کارخانجات مواد غذایی مهم می باشد تاثیر آن بر روی آسپارتام است . همانطور که امروزه بسیاری از مایعات شیرین از ترکیب آسپارتام و آسه سولفام پتاسیم بدست می آید و ترکیب این دو شیرین کننده دارای صرفه اقتصادی می باشد . بسته بندی این کالا...
سویا لسیتین Soya Lecithin
لسیتین مایع خوراکی : لسیتین خوراکی مخلوط پیچیده ای از استرفسفاتیدیلهای نامحلول در استن فسفاتیدها است که عمدتأ حاوی فسفاتیدیل کولین , فسفاتیدیل اتانول آمین , فسفاتیدیل سرین , و فسفاتیدیل اینوزیتول در ترکیب با مقادیر متفاوتی از تری گلیسریدها , اسیدهای چرب و کربوهیدراتها است که از دانههای روغنی خوراکی خصوصأ سویا و منابع حیوانی مانند زرده تخم مرغ به دست...
آسپارتام ASPARTAM
آسپارتام, آسپارتام چینی, آسپارتام اروپایی, آسپارتام دارویی, آسپارتام غذایی, آسپارتام خوراکی, شیرین کننده آسپارتام, فروش آسپارتام, واردات آسپارتام واردکننده آسپارتام،فروش آسپارتام،کاربرد آسپارتام،خرید آسپارتام
آلژینات سدیم Sodium alginate
فروش آلژینات سدیم صنعتی قیمت آلژینات سدیم خرید پودر آلژینات فروش آلژینات قالب گیری کاربرد آلژینات سدیم آلژینات سدیم چیست آلژینات سدیم خوراکی قالب گیری با آلژینات آلژینات چیست؟
گلیسیرین منو استئارت (GMS)
Glycerol monostearate ,C21H42O4 معمولا به عنوان GMS شناخته می شود،به عنوان یک امولسیفایر استفاده میشود. پودر پوسته پوسته بی رنگ، بی بو، و مزه شیرین است که جاذب رطوبت است. این استر گلیسیرین اسید استئاریک است .این ماده به طور طبیعی در بدن تولید میشود. به عنوان یک محصول از تجزیه چربی ها، و همچنین در غذاهای چرب یافت می شود.
متابی سولفیت سدیم sodium metabisulphite
سدیم متابیسولفیت یا سدیم پیروسولفیت که در سیستم نامگذاری IUPAC، برم. ای. سدیم متابیسولفیت نامیده میشود، یک ترکیب غیر آلی فرمول شیمیایی Na۲S۲O۵ است. این ماده گاهی اوقات به عنوان دی سدیم نامیده می شود. ویکیپدیا چگالی: ۱٫۴۸ گرم بر سانتیمتر مکعب فرمول: Na2S2O5 جرم مولی: ۱۹۰٫۱۰۷ گرم بر مول نقطه ذوب: ۱۵۰ °C محلول در: آب
سدیم اسید پیرو فسفات SAPP
پیرو فسفات با فرمول شیمیایی Na2 H2P2O7 یک ترکیب اسیدی با PH 4 است . این اسید به دلیل تولید گاز کربنیک که در حین عملیات مخلوط کردن، نگهداری خمیر و پخت محصولات خمیری و بیسکویت تولید می کند دارای اهمیت است.سدیم اسید پیروفسفات از دسته ترکیباتی است که کمی بعد از مخلوط شدن با آب و آرد مقدار زیادی از گاز کربنیک آزاد میکند و بقیه آن بتدریج در مراحل بعدی از...
بیکربنات آمونیوم Ammonium hydrogen carbonate
بیکربنات آمونیوم با فرمول شیمیایی NH۴HCO۳ یک ترکیب شیمیایی است. که جرم مولی آن ۷۹٫۰۵۶ g/mol میباشد. ویکیپدیا چگالی: ۱٫۵۹ گرم بر سانتیمتر مکعب فرمول: NH4HCO3 جرم مولی: ۷۹٫۰۵۶ گرم بر مول نقطه ذوب: ۴۱٫۹ °C شناسه آیوپاک: Ammonium hydrogen carbonate محلول در: آب
- ۹۵/۰۹/۲۴